En lille forklaring om, hvad sandwichelementer er

30 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
En lille forklaring om, hvad sandwichelementer er

Mange folk vil nok tro, at vi nu skal ud i køkkenet og tale om, hvad man bedst kan konstruere en sandwich af fra brød til pålæg, men det er faktisk det helt forkerte sted, vi befinder os i.

På sin vis er vi måske det rigtigt sted, men så skal du vende næsen mod den nærmeste væg, for det er i forbindelse med en væg, vi i denne artikel vil beskæftige os med Sandwichelementer.

Den slags er praefa.dk blandt mere rigtig gode til at lave, og stadigvæk er det ikke noget, som du skal sætte tænderne i. Det vil vi kraftigt fraråde dig at gøre, da det ikke er sundt at spise disse materialer.

Men materialerne kan være gode til at konstruere vægge med, og det er ganske korrekt, at vi skriver “materialerne” i flertal og ikke ental, når vi snakker om den slags vægge, som man laver ud fra sandwichelementer.

Det handler netop om, at sandwichelementer er en mere jordbunden titel til et produkt, der i praksis består af flere forskellige elementer fra ende til ende, så der kan være alt fra få til mange komponenter, denne væg er bygget op på – på samme måde, som en sandwich er det.

Det kan være alt fra forskelligt materiale, der bedst passer til et givent hus, hvor denne udvalgte væg måske skal være blandt de bærende vægge, mens man bruger nogle andre elementer, der passer til de vægge, der ikke er bærende.

Og så skal man måske have fat i nogle helt andre elementer, når der er tale om vægge, der skal isolere godt.

Alle disse vægkonstruktioner kan laves på forhånd samlede efter de foreskrifter, man som kunde ønsker sig, og så er de lige til at blive sat op med det samme, fremfor man skal hen at lave dem på stedet.

Flere nyheder