Få mere ud af din robotplæneklipper med korrekt installering

08 marts 2021
Astrid Pedersen

Hvis du netop har anskaffet en smart robotplæneklipper, bør du sætte dig grundigt ind i, hvordan denne installeres korrekt – læs med i det følgende.

Korrekt installering af robotplæneklipper – hvordan gør jeg?

Ønsker du at få det optimale ud af din robotplæneklipper – ikke kun i sommeren 2021, men mange år frem i tiden? Så bør du investere i en professionel opsætning og installering af robotplæneklipperen. På den måde er du sikret en robotplæneklipper som gør hvad den får besked på, holder sig inden for matriklen, og klipper din plæne i nøjagtig den højde du ønsker. Der er flere elementer i korrekt installering af robotplæneklipper.

Først og fremmest skal du sørge for at kanttråd til robotplæneklipper er monteret korrekt. Der følger altid en vis mængde kanttråd med når du køber en robotplæneklipper. Denne kanttråd skal monteres rundt langs kanten af din græsplæne, enten ved nedgravning eller ved fastgørelse i jordhøjde.

Til dette formål kan du anvende de pløkker som ligeledes følger med din robotplæneklipper. Det kan dog til hver en tid anbefales at få kanttråd til robotplæneklipper nedfræset i jorden. På den måde bliver kanttråden hvor den skal – og du slipper for synet af det knap så kønne kabel og de ditto pløkker.

Få hjælp til nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper hos professionelt servicefirma

Samtidig kan det anbefales at få professionelle fagfolk til at forestå nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper. Denne skal nemlig lægges i den rette dybde og med den optimale afstand til plænens kant. Ligger kanttråden for dybt vil sensorerne i din robotplæneklipper ikke kunne opfange den. Og ligger den for tæt på jordens overflade kan du risikere at den blotlægges i forbindelse med et kraftigt regnskyl.

Du kan få professionel assistance til montering af kanttråd til robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk. Klik ind på kabelnedlaegning.dk og læs mere om installering af robotplæneklipper.

Flere Nyheder