Frisk din facade op

04 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

En facade rens frisker din bygning op så den næsten står som ny. Alger og mos forekommer tit og ofte i det danske vejr og især på nordvendte facader og overflader. Alger og mos på bygningens facade kan fremstå som: grønne, mørke, gullige og hvide pletter på facaden.

Der findes forskellige typer af facader man kan rense, såsom: Terrasse, bygningens overflader og sider, glasflader m.m. Artiklen her vil dække over de forskellige typer af facader og hvordan man kan behandle dem.

facaderens

Facaderens

Alger og flisepest kan forekomme ved hjemmet og kan være besværligt at komme af med. En facade rens er med til at få bygningen tilbage til sit oprindelige udseende. Det kan give din bygning en helt ny udstråling, så dit hjem eller virksomhed ser flot og ren ud. Det har en stor betydning for ens image, det er det første en kunde eller gæst ser når de ankommer på stedet. 

Imprægnering

Imprægnering af facaden er en helt sikker investering som sørger for at bygningen har en længere levetid og kræver mindre vedligeholdelse. Imprægnering forhindrer vand i at trænge ind i væggen, og minimere chancerne for diverse skader.

Det hindrer også at begroning og misfarver på grund af mos, alger og skimmelsvamp. Det reducere også chancen for at der kommer smuds og oliepletter. Det kan også hjælpe i mod frostspringninger og saltudblomstringer. 

Kontakt en udbyder

Det kan være en svær opgave at tage facade rensen i egne hænder, det anbefales derfor at kontakte professionelle til at lave arbejdet, så du også får det bedste resultat. Du kan finde en til at varetage opgaven, ved at benytte internettet. Du kan lave en simpel internetsøgning som for eksempel lyder på: Facaderens i kolind.

Du kan også benytte det link som vi har opsat her i artiklen. Husk at lave research på diverse udbydere så du kan få præcis det du ønsker dig.

Flere Nyheder