Husk at få rengjort din ørering løbende

06 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Når man lige har fået sat en ørering i, så er det ikke atypisk, at det kan bløde lidt.

Det blod kan man let fjerne, men efterfølgende vil der også komme noget “snask” omkring hullet, hvor man har fået indsat den ørering.

Er det ens første ørering det givne sted, så vil man virkelig bemærke det, men hvis der er tale om en stretch, hvor man udvider hullet, så vil det ikke være lige så voldsomt.

Hvis man har taget en lille ørering ud med et lille hul, så vil hullet vokse sammen, da det er kroppens natur at hele sig selv, og et hul til en ørering er jo en form for skamfering af øret.

Den bedste måde at rense sådan noget pus fra efter indsættelsen af øreringen er, at man vasker omkring hullet og øreringen med saltvand.

Hold godt øje med den ørering

En metode er blandt andet at dreje øreringen rundt, så man også lige får tjekket den godt efter i krogene, hvis der nu er meget ornamentering på den, som kan skjule det her pus.

Det er mest i starten, at der vil være en del, man skal gøre rent, da det kan efterlade en del pus.

Men nogle mennesker har måske mere end andre, og der kan være nogle lommer af den slags snask, som der kan gå hul på og være tæt på øreringen, som man lige skal huske at tjekke efter.

Går der betændelse i øret ved øreringen, så er det med at komme til lægen hurtigst muligt.

Generelt skal man opsøge de professionelle instanser, hvis man oplever noget ved øreringen, hullet og øret generelt, som man ikke forstår, og som først er opstået efter, man fik indsat en ørering.

Det kan først være den, der har indsat ens ørering, som kan give en forklaring, men ellers er det måske ens læge, man skal kontakte.

Flere Nyheder