Hvad skal der være i din sandwich i dag?

08 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er nogle gange lidt kedeligt, når man bare skal have lavet sig sin kedelig sandwich derhjemme, som man fylder med det, som man plejer.

Faktisk er brødet også ved at blive tørt, og dine ingredienser er også ved at ramme sidste salgsdato, så kvaliteten kommer til at blive derefter.

Heldigvis findes der et sted, hvor du nærmest kan dufte i luften, at alle ingredienser er nogle af de mest friske, man kan finde på markedet, og hvor der er et godt udvalg af sandwich.

Hvis du ikke allerede har gættet det, så taler vi da om https://www.daellekatessen.dk/ 

Det ender måske ligefrem med at blive dit favoritspisested, når du skal have både de hurtige måltider, men også når du skal spise dig mæt.

Det kan være lige fra åbningstid, hvor du skal nappe lidt til at tanke op på energien, så du er klar til dagens strabadser.

Der vil være en sandwich lige efter din smag

Senere er der måske frokostpause, hvor du har brug for et afbræk i løbet ad dagen, så du finder samme sted for at få dig en sandwich mere – måske en anden end den, du fik tidligere.

Når turen så går hjemad, så er det også her, at du høster ind til aftensmaden, men så sørger du bare for at skaffe nok at spise, så det kan udgøre et aftensmåltid – med udvalget af ingredienser får du stort set alsidig kost her.

Næste gang kan du prøve den sandwich, som du måske ikke rigtig har set dig lun på, men som viser sig virkelig at smage dig!

Når du skal invitere nogen ud at have noget med at spise på vejen, så bliver det også herfra.

Skal der være gæster på besøg, så kan man også skaffe nok mad til at mætte hele familien.

Det er bare med at prøve det!

Flere nyheder