Hvordan sender jeg min pakke via DAO?

04 september 2020
Astrid Pedersen

Hvis du ønsker at sende en pakke gennem et af Danmarks mest velansete og pålidelige forsendelses firmaer, nemlig DAO, kan du med fordel benytte dig af en DAO pakkeshop i nærheden af dig.

Der findes rigtig mange DAO pakkeshops rundt omkring i det danske land. Du vil altid kunne sende en pakke via en DAO pakkeshop – og det er utroligt nemt og lige til at gå til.

Faktisk kan du klare det meste af proceduren hjemmefra. Gennem forsendelses portalen pakke.dk bestiller du din DAO forsendelse og dit pakke label. Dette gøres ved at indtaste forsendelsens data – for eksempel pakkens vægt og dimensioner samt modtagerens adresse – i den smarte pris beregner på pakke.dk. Så vil du få en liste over mulige forsendelses metoder med DAO, og her er det så bare at vælge den der passer dig bedst.

Du får dernæst mulighed for at printe det pakke label som skal bruges i forbindelse med selve forsendelsen, og for at betale for forsendelsen i samme omgang. Med DAO behøver du faktisk ikke et pakkelabel hvis du ikke selv ønsker det. Du kan nøjes med at skrive en forsendelses kode direkte på din pakke. Og så er det faktisk bare at gå ned i din nærmeste DAO pakkeshop og aflevere pakken til udbringning.

Hvordan finder jeg min nærmeste DAO pakkeshop?

Der er som nævnt rigtig mange DAO pakkeshops fordelt over hele landet, og derfor også med stor sandsynlighed også én tæt på din bopæl. Når du skal finde din DAO pakkeshop går du bare ind på DAOs hjemmeside og taster dit postnummer ind. Så vil du få valget mellem forskellige DAO pakkeshops i en vis radius af din bopæl.

Du kan læse mere om DAO og forsendelser på pakke.dk hvor du også kan beregne pris på forsendelse via DAO.

Flere nyheder