Lån penge på låneplatformen Bankly

05 november 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at låne penge har du flere muligheder. Du kan vælge at ansøge om et lån i en traditionel bank, du kan vælge at søge i den butik du har planer om at bruge pengene i, eller du kan vælge at søge i en online bank. For mange kan det være uoverskueligt med de mange tilbud der i dag er. 

Derfor kan du med fordel bruge en sammenligningsside. Den findes der en del af på internettet. De er gratis at bruge. Sammenligningssiderne har brugt tid og kræfter på at lære de forskellige lånemuligheder at kende. Du kan læse mere her https://bankly.dk/laan.

Fordelen med en sammenligningssiden

Der er flere fordele ved at bruge en af de flere sammenligningssider der findes på internettet. De er som udgangspunkt gratis. Sammenligningssiderne tjener blandt andet deres penge på annoncering som låneansøgere ser, når de besøger deres hjemmeside. Det skal man imidlertid ikke lade sig skræmme af, men blot bruge deres tilbud om, at de skal finde banker du kan ansøge om et billigt lån.

Sammenligningssiderne skal blot bruge få oplysninger, før de enten giver dig tre forskellige banker du kan ansøge eller de tilbyder, at du kan sende en ansøgning af sted, som så ender hos flere banker. I begge tilfælde vil bankerne sende dig et tilbud, som du så kan studerer nærmere og evt. takke ja tak til.

Onlinebankerne som såvel sammenligningssiderne, vil som udgangspunkt spørge dig om hvor mange penge du vil låne og hvad du kan betale i afdrag pr. måned og hvorlang tid du vil bruge på at tilbage betale lånet. Som regel tager det kun få minutter at sende en ansøgning afsted og derfor giver det god mening at sende flere ansøgninger. Når du har fået flere tilbud er det ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne.

Flere Nyheder