Lad din frisør i Stensballe redde dine slidte lokker

10 november 2020
Astrid Pedersen

Når sommeren går på hæld, falmer farverne i naturen. Det samme gør sig gældende for den solbrune kulør, du har tilegnet dig i løbet af de varme og solrige måneder. Og dit hår vil som regel bære tydeligt præg af mange dages udsættelse for såvel solens skarpe uv lys som for salt og klor i vandet i havet og i poolen.

Hvad stiller jeg op med mit slidte og tørre garn?

Dette er dog sjældent værre end at en dygtig frisør ikke kan få sat skik på lokkerne. Hos en frisør kan du, foruden at få studset de slidte og ødelagte spidser, få en lækker hårkur som går ind og plejer de indtørrede hårstrå med næring indefra. Du kan desuden får ordnet den begyndende udvoksning i toppen ved hjælp af en helfarve, en toning, eller måske striber som kan mildne udtrykket. Og endelig kan din frisør yde rådgivning i forhold til din daglige pleje af håret på hjemmebasis.

Find den bedste frisør i Stensballe

Er du på udkig efter en dygtig frisør i Stensballe kan du med fordel vælge Salon Todbjerg. Salon Todbjerg er ejet og drevet af den dygtige og erfarne frisør Margit Todbjerg-Hansen som igennem mange år har specialiseret sig inden for den grønne frisør linje. Dette betyder at der i Salon Todbjerg udelukkende anvendes miljø venlige og anti allergiske produkter fra det italienske kosmetik brand Oway.

Oway er kendt for sine utroligt lækre, velduftende og nærende hårpleje produkter som udelukkende baserer sig på naturlige ingredienser. Samtlige Oway produkter er biodynamisk fremstillet hvilket betyder at de er produceret med omtanke for naturen – og med minimal belastning af miljøet. Og hos Salon Todbjerg kan du nyde godt af de lækre produkters plejende og beskyttende virkninger når du får vasket håret eller modtager en hårkur i forbindelse med en frisør behandling.

Book til hos din frisør i Stensballe via hjemmesiden salontodbjerg.dk

Flere Nyheder