Maler: Få sat kulør på din lejlighed

11 august 2020
Lotte Hindsberg

De fleste danskere på et eller andet tidspunkt har haft en malerpensel eller rulle i hånden og har prøvet at male. Det kan være deres eget hjem i forbindelse med en flytning eller det kan være at de har hjulpet et familiemedlem eller en god ven. Det er også årsagen til at de fleste også ved, at selvom man sagtens selv male, så er det et hårdt arbejde og man bor i flytterod i dage og måske ugevis, hvis man ikke har mulighed for at tage fri fra arbejdet.

Derfor kan det være en god ide at få et malerfirma i Nørrebro til at male din lejlighed, især også hvis du gerne vil have malet med andre farver en hvid.

Få råd og vejledning

Hvis du har lyst til at få farve på væggene i stedet for den traditionelle hvide, som har været moderne de sidste 20 år, er det en god ide at få råd og vejledning af en uddannet og erfaren maler. Han er uddannet til at kunne hjælpe med at finde de rigtige farver.

Hvis du får malet med de forkerte farver er der risiko for at dine værelser i stedet for at blive varme og hyggelige, vil fremstå mørke og triste. Samtidig vil farverne ikke fremhæve dine møbler. 

Hvilken farver du med fordel kan få malet i afhænger af hvordan lyset falder ind i rummet, hvor stort værelset er, hvor højt der er til loftet og hvad rummet skal bruges til. F.eks. vil den forkerte farve i køkkenet få maden til at se uappetitlig ud. 

Det har også stor betydning for, hvor godt tilpas du vil have det i dit nye hjem. Hvis farverne ikke er de helt rigtige, vil du ikke føle dig helt rigtig hjemme og du skal måske bruge tid og penge på endnu engang at få malet din lejlighed.

Flere Nyheder