Sådan kan du slibe dit gulv

08 februar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Er du træt af at se på dit gamle og plettede gulv? Hvis ja, så kan du få det slebet, så det igen bliver pænt og rent. Du kan vælge at gøre det selv, eller få hjælp fra en professionel gulvsliber. Hvis du vælger at gøre det selv, så er der nogle ting, du skal have klargjort inden du går i gang. Vi har lavet en liste med ting du skal huske, hvis du gør det selv, eller hvis du skal have fat i en professionel. Hvis du vil blive klogere på gulvafslibning, så læs med her. 

gulvafslibning i Jylland

Brug de rigtige materialer

Hvis du vælger at prøve kræfter med at slibe dit gulv selv, så skal du have anskaffet dig de rette redskaber. Du skal bruge en form for slibemaskine, så du ikke skal gå og slibe hele gulvet med hånden. Sådan en kan du få hos diverse byggemarkeder. Du skal også bruge noget sandpapir med den rette mængde korn, så du ikke skader gulvet. 

Før du går i gang

Inden du begynder på at slibe dit gulv, så kan det være en god ide at øve dig på noget andet først. Hvis du har nogle brædder liggende, så kan du starte med at øve dig på disse først. Når du har fået fat i teknikken, så kan du begynde at slibe dit gulv. Det er vigtigt at du holder maskinen kørende i et fast men roligt tempo, så du ikke laver fordybninger i gulvet. 

Få hjælp af en gulvsliber

Hvis du ikke er den store gør-det-selv person, så kan du få hjælp af en gulvsliber. En gulvsliber er uddannet i at slibe og behandle gulve korrekt. Du kan derfor også være sikker på, at du opnår et tilfredsstillende resultat, hvis du får slebet dit gulv af en professionel. En gulvsliber bruger også nogle helt specielle værktøjer. 

Vi kan blandt andet anbefale dig at tage et kig på Gulvkanonen

 

Flere Nyheder