Sørge for plads til et fodboldmål i haven

26 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Heldigvis er sådan et fodboldmål, som man bruger i de private hjem til at spille for sjov eller øve/fornøje sig sammen med de små børn, ikke sådan et, der fylder på størrelse med dem, man finder på fodboldstadions – de ville også være dyre at anskaffe sig.

Skal man have et fodboldmål til ens egen have, så kan man ofte få det i en størrelse, der mere eller mindre minder om sådan et, som man finder på en håndboldbane.

Nogle gange nøjes man bare med at have et enkelt mål, hvis nu man ikke har råd til mere, eller man vælger at bygge det andet mål op af remedier, man har; eller bare på anden måde bestemmer, hvordan man afgør mål efter, hvor man scorer på det ene mål.

Dog vil det helt klart være at foretrække at have to fodboldmål, da det giver den mest autentiske fornemmelse af at spille fodbold, om det så er sammen med børnene, eller det er gutterne, der lige skal vise, hvordan de evner at styre en bold.

Med ægte mål hindrer man også diskussioner om, hvorvidt der blevet scoret eller ej, hvis man ikke har et net til at gribe bolden i.

Men det kræver alt sammen, at man sørger for at gøre plads til, at man kan have disse fodboldmål i haven.

Nogle steder har man dem kun ude, mens der er vejr til det, hvorfor man måske bare lige skal fjerne nogle havekrukker eller havemøbler.

Andre gange er man nødt til at klippe grene ned og bortskaffe noget haveaffald, før der er plads til, at man kan have albuerum til at spille fodbold.

Det bliver noget nær umuligt, hvis banen ender som en forhindringsbane, fordi man skal dirigere udenom disse remedier i haven.

Og man skal fjerne dem rigeligt væk, så man ikke bare ved at komme lidt ud fra banen, enden med at falde over andre ting. 

Flere Nyheder